Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighet

Var det så här det skulle sluta
Vi bara dog ut
Utan vettig förklaring, utan chans och förnuft

Vi som sa för alltid en gång
Lovade stort och smått
Vår tid har runnit ut, den är över och förbi

Hur länge ska vi kämpa
Innan vi inser att för alltid inte gäller oss
Vill tro på evighet och lycka
Men en krass realitet säger något annat

Känslan av att längta ut, längta bort blir starkare
Vi sa för evigt en gång, för evigt gäller inte oss




Fri vers av Madam Mimm
Läst 56 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-09 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madam Mimm