Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än en gång

Allt som påminner om dig gör ont
Alla ställen vi pratade om men aldrig besökte, alla skratt och leenden vi delade
Alla blickar och ömma ord
Var så blind
Borde vetat bättre
Du var aldrig min, aldrig helt ut
Jag fick en del av dig absolut, men den delen räckte inte till.
Eller var det den del av mig jag delade ut som inte var nog
Den del jag vågade ge i rädsla för att förlora mig själv
Vågade inte vara sårbar inför dig, tror du kände likadant
Gjorde som så många gånger förr, log och sa att det var ok
Även om min värld föll sönder så visade jag aldrig det den dagen du gick




Fri vers av Madam Mimm
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-25 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madam Mimm