Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns inget oss

Spelar ingen roll vad vi känner, vi är inte såna som får varandra
Alla känslor, allt vi gjort. Att det kom andra emellan, vi är inte dem som får varandra
Alla känslor finns kvar, du känner samma sak
Men det kom andra som krävde
Du har nån annan

Vi ses ibland, pratar lite strunt men vi vet båda två
Vi är inte de som får varandra
stänger dörren nu, försöker glömma

Vi älskar varandra, men vi är inte de som slutar tillsammans.
Vi är inte de som får varandra




Fri vers av Madam Mimm
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-04 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madam Mimm