Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpper taget

Hålla fast eller släppa taget
Klamra sig vid minnen, hopp om att det en dag blir bra
Eller släppa, våga falla fritt och lita på att någon tar emot




Fri vers av Madam Mimm
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-07 14:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Släpp taget. Våga falla. Men det är svårt.
2022-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Madam Mimm