Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår inte


Vad är det som händer, känslor som snurrar
Tankar som far

Är det på riktigt eller är det inbillning

Vart kom han ifrån, han som helt plötsligt känns så självklar
Som om han alltid fattats mig utan att jag vetat om det

Förstår ingenting just nu
Men det känns bra




Fri vers av Madam Mimm
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-07 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madam Mimm