Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro

Han kom från ingenstans
Svepte undan fötterna
Och hon föll
Även om hon inte ville
Hon vågade inte riktigt tro att det var sant
Menade han alla ord
Eller var det bara på låtsas

Var han som alla andra
Eller är det annorlunda den här gången
Hon vet inte vad hon ska tro

Jag hoppas hon väljer att tro
Tro på hans ord
Tro på sina känslor

Snälla du, bara tro




Fri vers av Madam Mimm
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-13 16:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det gäller att ta en tro med ro…
2021-08-07

  Monica Lindgren
Ja, bara hon inte blir besviken...
2021-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Madam Mimm