Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara du

Ett hjärta krossat
Ögon i tårar
Men en mun som ler

Ett hjärta som inser att det är över
Ögon som förstår att de aldrig mer kommer få blicka över dig
En mun som säger att det är ok

Ett hjärta som försöker förstå varför
Ögon som blundar, vill inte riktigt se
En mun som säger att det finns fler

Ett hjärta som gråter
Ögon som börjar se
En mun som säger det alla vill höra




Fri vers av Madam Mimm
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-28 18:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkligheten är motsägelsefull.
Bra författat.
2022-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Madam Mimm