Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget nytt

Visste redan från start att det här inte kommer bli bra
Gav mig in i leken ändå
Risken för krossat hjärta vägdes upp av det andra
Rå passion och åtrå
Djupa samtal och heta nätter

Vardagen knackade på dörren
Vi ville inte öppna
Men tillslut var vi tvungna
Vaknade upp ur drömmen
Dimman lättade, såg på varandra med andra ögon

Visste från start, visste att det slutar så här
Men det spelar ingen roll
Det gör ont ändå




Fri vers av Madam Mimm
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-31 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madam Mimm