Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömda är Guds 10 bud

Jag orkar inte lyssna mer,
på nyheter jag hör och ser.
Bara skrämmande inslag,
samma utbud varje dag.

Vi har glömt Guds tio bud.
De har ersatts med påbud.
Vänner ryggar för varandra,
tvekar aldrig att få klandra.

Människor som är flockdjur,
har blivit instängda i bur.
Samvaron är ett minne blott.
Närhet ses nu som ett brott.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-15 12:20



Bookmark and Share


  Monica Lindgren


Dina dikter är tydliga och du har en förmåga att rimma på ett naturligt sätt.
2021-04-15

  Jeflea Norma, Diana. VIP
bokmärk/så här argumenterar jag också med Gud att han förolämpar mig och hans son Jesus.
2021-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP