Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

Känslan av otillräcklighet
Räcker inte till
Vill bara fly

Avgrundsdjup öppnar sig vid fötterna
Hon tar sats, vågar hon hoppa?
Tänk om hon trillar ner
Ner i mörkret, det okända

Står kvar, tvekar
Mörkret skrämmer
Men tänk om det finns något annat efteråt?
Tänk om hon klarar hoppet över avgrunden

Vad finns det för alternativ?
Stampande stå kvar
Eller våga hoppa

Hon blundar och tar sats




Fri vers av Madam Mimm
Läst 55 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-16 16:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett vågat hopp…
2021-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Madam Mimm