Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var den vackraste dagen

Det var den vackraste dagen
den mest hänförande
den
då björkarna slog ut
och
han satt ute där i denna outsäglighet
drack sitt kaffe

försökte tänka bort sin sina kryckor och sin smärta.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-04-21 08:17



Bookmark and Share


  amygdala VIP
Våren är sagolik, en bra tillflykt. Fint skrivet!
2021-04-23

  minblekakind VIP
att se det vackra i det lilla. gillar!
2021-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP