Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon


I dig försvinner tidens makt

I dina ögon ser jag livet

vårens första solstrålar
sommarnätter utan slut

Dina andetag får molnen på min himmel att skingras

Själens näring ger mig växtverk

I din närhet ser jag spegelbilden av han
han jag vill vara

Du som styr regnet, låt det regna

Låt regnet skölja bort tiden utan dig.




Fri vers av Isac Larsson
Läst 251 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-04-22 13:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En innerlig text. Välkomponerad.
2022-12-23

  helenita VIP
Så vackert?
2021-05-03

  Monica Lindgren


"Sommarnätter utan slut" förmedlar den här kärleksdikten till mig. Så vackert.
2021-04-24

    Fanny Åkerman
Väldigt stark text. Får en att känna.
2021-04-23

    ej medlem längre
"I dig försvinner tidens makt" Så starkt!
2021-04-23

  Classico VIP
Väldigt fint!
2021-04-23

  Väsensskild
Så mycket kärlek!
2021-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Isac Larsson