Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gymansiespråk utan meritpoäng


i gymnasiet
lärde vi oss
hur man beställer en kaffe
på spanska
franska
eller tyska

men vi lärde oss
aldrig att förstå
oss själva

med mig själv
talar jag ett språk
som jag inte behärskar

jag gissar
gestikulerar
gör allt
för att förstå
vad jag känner
vem jag är.




Fri vers av Isac Larsson
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-23 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isac Larsson