Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågor & svar


Iskall värme
på mils avstånd
vid samma bord

Allt bra?
frågar han
som om
han frågade

Allt bra.
svarar hon
som om
hon svarade.




Fri vers av Isac Larsson
Läst 99 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-02 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isac Larsson