Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre kalendrar


Åskan från
solmogna clementiner
exploderar med
sommarkvällar &
kalla vindar
i munnen

det är den 10/12
men sommar
i hela kroppen.




Fri vers av Isac Larsson
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-23 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isac Larsson