Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagligt knark


Tidsbestämd lycka
pumpar vener
med augustiväder

din famn är
olagliga substanser
i parkeringshus

alla godnattsagor
med lyckliga slut
ryms i dina ögon

hos dig finns
alla religioners
önskan om
något större
än livet.




Fri vers av Isac Larsson
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-23 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isac Larsson