Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

II


Våra ord
är större än ord

när
vi talar
utan språk.




Fri vers av Isac Larsson
Läst 27 gånger
Publicerad 2022-12-23 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isac Larsson