Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsken rostar i blekta tårar


Det här är inte ord

det är tårar
som fastnat på papper

tårar
från ett hjärta
som inte vet
att det gråter.




Fri vers av Isac Larsson
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-23 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isac Larsson