Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du säger att du älskar mig

Du säger att du älskar mig...
varför visar du det då inte?
Vad munnen uttalar är bara ord,
gärningarna är det som talar.
Kärlek är något som innefattar
både ord och handling,
framförallt handlingar som stärker
de vackra orden som du formar med din mun.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-24 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP