Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det Käraste Smycket

Det allra käraste smycket fick jag igår.
Att det uttrycker mycket, ingen förstår.
En innerlig kärlek som ej fick en chans
fast den växte storlek om än på distans.
Jag höll det i handen och låg bara still.
Ty så starka är banden, när ödet slår till.
En tår föll på kinden som smakade salt.
Kärlek är blind men ändå Störst av Allt.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-24 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP