Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUR KAN MAN SOVA...?

Hur kan man sova när månen blir full?
Hon är en gåva som finns för hans skull.
En gåva för drömmar, magi och mystik.
När månskenet strömmar skapas lyrik.

Hur kan man sova när månen är rund,
som en supernova, här blott en stund?
Ty stjärnor blir dova som glimmar intill.
Att känna på djupet är allt som hon vill!

Hur kan man sova när månen går opp?
Hennes kärleksgåva är helt utan hopp!
Att sig få förlova... med solen hon ber...
men när hon går upp går han alltid ner.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2021-04-24 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP