Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs i går (22/7) Lördag på Magic GP Malmö, efter nollsömn på nattbussen ditt. Vilket förklarar en del


minnen talar

vad ord talar
skakar framtider
smeker vardagen
men sin egen glöd
kommer ihåg
minnena smakar
           - skog




Fri vers av virre
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-07-23 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre