Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs i går (22/7) Lördag på Magic GP Malmö, efter nollsömn på nattbussen ditt. Vilket förklarar en del (som att jag skriver in dem på väg hem och...)


sömn och vår, kamrater

säljer ider som
framtiden hade varit död
sedan tvåtusentalets mitt

och smaken är
den av att alltid vara
suvereänt strålande ensamhet




Fri vers av virre
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-07-23 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre