Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gamla kroppen

Den gamla kroppen gör ont hela tiden
det smärtar
när jag sitter
när jag går
när jag ligger


vad fan gör man

man flyger
man vecklar ut sina vingar
man seglar
störtdyker
och flaxar




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-01 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP