Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Spår

Säg, finns det något vackrare
än ansikten som tack vare,
tidens gång har lämnat spår?
Med märken ifrån alla år...
av fläckar, fåror, rynkor, ärr.
Livets gång har ingen spärr.
För varje linje vittnar om,
det liv som ligger där bakom.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-01 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP