Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under arbete. Till samling. Version två.


Ur. Månskörd.



I kvällningen skördar
Månen ljus i mig
och Du likaså,
sedan lämnar du mig bara
sjunkande
frusen
slocknande
övergiven
djupt i
Nattens mörkaste fåra -




Fri vers (Fri form) av J-M
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-02 09:22



Bookmark and Share


  Susen VIP
Känslostark vacker dikt som berör
2021-05-02

  Kajan VIP
En text som manar fram en dov känsla av förlust; att bli given, och sedan detta tomrum. Titeln tillför även till upplevelsen.
2021-05-02

  Monica Lindgren
Svart dikt men vacker!
2021-05-02
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M