Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för vi delar varje millimeter av varandra


Ingenting klär mig så bra som du


Vi ligger omfamnade,
iklädda endast varandras silkesandetag
och bomullskyssar

Sådana nätter räknar jag
födelsemärken istället för stjärnor


Och sättet du fångar
månljuset som smyger in genom fönstret
och lägger det under min kudde
får mig att önska
att dagen aldrig ska vakna




Fri vers av rainbow
Läst 1095 gånger
Publicerad 2006-07-23 19:18



Bookmark and Share


  edvin medvind
Jag har läst några stycken men jag fastnar för den här. Befriande varm och mystisk. Väldigt fint.
2006-12-11

  Bump
hjälp.
jag är så dålig på kritik.
fast den här gillade jag.
och rubriken.
och födelsemärkena.
2006-10-23

  frozen_yoghurt
Åh jisses så bra det här var! Vill bara läsa mer mer mer!
Tack för underbar läsning, det här blev ett bokmärke på fläcken!
2006-10-05

    Xori
Jättebra, så fint och mjukt

silkesandetag
och bomullskyssar

tyckte verkligen om det här!
//Xori
2006-09-25

  carmie
Underbar underbar! Känns som när man är där själv och ler. Jag tycker du är ett geni här. Känner kärlek i den.
2006-09-14

  Nem
åh, kärlek. vackra bilder. du väcker känslor.
2006-08-31

    ej medlem längre
Mycket mycket fint och ömt,
kärlekspoesi på högsta nivå
2006-08-13

  Zara VIP
jag måste bara kika in och säga igen:

Sådana nätter räknar jag
födelsemärken istället för stjärnor

Och sättet du fångar
månljuset som smyger in genom fönstret
och lägger det under min kudde
får mig att önska
att dagen aldrig ska vakna

- helt obeskrivbart.
2006-07-25

  Zara VIP
jag tror jag aldirg ahr läst av dig....och vilken glad underbar överaskning dessa ord var:

/Sådana nätter räknar jag
födelsemärken istället för stjärnor

Och sättet du fångar
månljuset som smyger in genom fönstret
och lägger det under min kudde
får mig att önska
att dagen aldrig ska vakna/

- fy FAN vad bra du är här! vilka rader...så drömskt...ser allt framför mig och jag känner....och känslan är underbar!

regnbåge, du kan verkligen måla i färg!

/Z
2006-07-25

  Semir
mysig känsla du fångar !!
2006-07-24

  vintervila
HELT UNDERBAR.

att du räknar födelsemärken istället för stjärnor. *drömmer mig bort*

kanon!
2006-07-24

    mellanmål
Instämmer med tidigare inlägg. Otroligt vackert!
2006-07-23

  john ekström
"Sådana nätter räknar jag
födelsemärken istället för stjärnor"
Det är meningar som denna man ångrar att man inte kom på själv=) jättefint, förstår vad du menar.
2006-07-23

  Eline.P
Total lycka!Så vacker och mjuk kärleksdikt. Rubriken är också mycket bra. Fångar genast lusten att läsa mer.
2006-07-23

  Queen_of_Rain
wow.. läser dikten om och om igen.. och hur snyggt du formar en kontrast mellan tvåsamhet och ensamhet utan att ömka är beundransvärd. det vackraste jag läst på ett bra tag!!
2006-07-23
  > Nästa text
< Föregående

rainbow