Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utophia.

I en annan tid
Ett annat liv
Där drömmen lever
Och inte längre dör
I fas med naturen
Jordad i det enda sanna
Där rädslor inte hämmar
Inte skapar fientlighet.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-04 13:26



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
d är bra Nicke. glömde nämna dig i min hyllning till mina skrivarvänner.
2021-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP