Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min dotter

Stolt att vid din sida gå,
dig kan ingen trampa på.
Ej nedtystas som jag!
Har mig själv att förebrå,
som var för feg att inte gå,
blott för att jag var svag.

Styrkan bär du inom dej,
den du borde fått av mej.
Det gör mig väldigt stolt!
Du ryter till, kan säga nej,
min underbara lilla tjej,
har alltid gjort revolt!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-05-04 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP