Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om våren tänker jag på dig

Kvalitet är du
Som exakthet blommar du
Lever tillsammans




Bunden vers (Haiku) av Horace
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-16 00:46



Bookmark and Share


  Ingegerd Carlsson
Svår och fin!
2021-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace