Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karaktär utan Besvär

Jag äger ej tjurskallighet,
glöm pratet om envishet!
För rätt illa stämmer det,
något som jag säkert vet!

Gör ej något som befalls
men är inte trotsig alls!
Säger så gör en lögnhals,
påstår att jag är motvalls!

Jag har ej någon karaktär
som kan ställa till besvär!
Och inte alls är jag vulgär
bara för att jag jämt svär!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-08 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP