Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM MAN ÄLSKAR PÅ RIKTIGT

Om man älskar på riktigt
så letar man ej fel.
Kärlek ej illa gör.
Ty det känns helt oviktigt
att syna varje del.
Kärlek ingen ondgör.

Om man älskar uppriktigt
vill man bara väl.
Alltid hjärtat sitt hör.
Och man tar det försiktigt
med en annan själ.
Kärlek aldrig våldför.

När man älskar på riktigt
känner man sig hel.
Kärleken sammanför.
Den tar inget lättviktigt,
spelar inga spel.
Kärlek inte förgör.

När man älskar uppriktigt
vill man bara väl...
Kärleken får gehör.
Och man tar det försiktigt,
vill aldrig ta farväl.
Kärlek alltid berör.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-10 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP