Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

penna

penna
plitar stilla ord

håller
gör författarhanden

tolkar
synapsers samtal med varann

skapar
nya sånger




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-10 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP