Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara när jag är full

Jag hatar dig
men bara när jag är full
Bakom stängda dörrar
Viskandes hemliga förolämpningar
till mina väninnor 

Jag hatar dig
men bara när jag är full
Bara bakom stängda dörrar

Och jag viskar hemliga förolämpningar
i det öra som vill lyssna 




Fri vers av Assia VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-22 12:21



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
sanningen måste komma ut
alla dina känslor är värda

att upphöjas
2021-08-17

  Monica Lindgren
Ja, in vino veritas, heter det ju!
2021-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP