Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blev seende till slut

När orden inte längre finns
Och bilderna har tagit slut
Då ser jag hela dig igen
Min blick är du, är du




Fri vers av Horace
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-01 19:54



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
Inspirerad

Min blick är du.

Är du?
2021-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace