Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla bön

 

hela tiden går jag med dej
överallt och ingenstans
letar det språk vi delar
lyssnar jämt och ständigt
hamnar till sist
i tystnadens träsk
tilltro till orden räcker inte
sveda, värk och kämpakraft
inte ens ekot
av en viskning till svar
släck min otålighet
min oro
tillsammans med dej
vill jag skratta, gråta, vara




Fri vers av Per Rydberg
Läst 200 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-05-12 12:25



Bookmark and Share


  Minkki VIP
En smärtsam bild som fungerar starkt: "inte ens ekot av en viskning" tangerar något, kommer inte på vad.
2021-05-13

  Solstrale VIP
Ett underbart tilltal dina rader har! Fint!
2021-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg