Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Icket.

Där fjärilen
Lever
Sitt liv

Där tiden
Läker
Minsta sår

Mitt hjärta
Mitt inre liv
Min sanning..mitt driv

Där dödar
Du min dröm
Skrattar åt mig
Du, min enda livsdrömsänglasteg

Jag är inte värd
Mina andetag




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-13 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP