Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVET ÄR EN PARADOX


Livet är en paradox.
Allt tynger mindre, ju mera vi ger.
Ger av oss själva, det vi äger än mer.
Om vi kliver ur vår box, snart vi det inser.
Klarheten gör att den blinde kan se.
Luften vi andas blir så lättare!
Livet i stort blir enklare.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-17 06:39



Bookmark and Share


    Anna Ahlborg
Ja, jag håller fullständigt med dig-livet är en paradox. En stor sådan. Bra ordsvunget!
2021-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP