Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUR STÄRKER DET EN MÄNNISKA?


Vad fyller det för en funktion
att såra med en intention?

Bakom ryggen sedan viska?

Ja, säg! Hur hjälper det någon
att mötas av en sån person?

Hur stärker det en människa?

När elakhet blir en mission,
förlorar man på livet tron.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2021-05-17 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP