Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är meningen med livet...


Vad är meningen med livet,
det liv som blev oss givet?

Äta, jobba, sova, dö...
tills någon ska vår aska strö.

Säg är föreningen motivet,
att bli ett med kollektivet?

Dagen då vi tar adjö,
i form av aska i en sjö...




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-05-17 20:41



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Vilken sorglig dikt, men vacker! Sådana tankar som diktjaget har här, har vi nog alla haft ibland, i alla fall jag! Tack för en fin dikt.
2021-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP