Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära barn och Svarta får


Kära barn har många namn.
Det har jag hela livet hört.
Trots det tog de mig i famn,
de vars liv jag har "förstört".

Vi "kära barn" blir svarta får,
som inte gör det andra vill,
när vi alltid egna vägar går.
Bryter mark för fler därtill.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-18 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP