Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PARANORMAL

Trodde det var helt normalt
att se aurans färger klart.
Känna saker andra känner,
nyttja porer som antenner.
Skicka tankar helt mentalt
och få svar omedelbart.

Jag tyckte det var så banalt,
förnimmelser i förbifart.
Att möta gamla själsvänner,
människor man igenkänner.
Inte alls paranormalt...
fastän det blev uppenbart.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-19 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP