Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN OJORDAD KONTAKT

Jag hör inte hemma här.
Är ifrån en annan sfär
i en annan dimension.
Som en ojordad kontakt,
känner jag mig ej intakt,
men är här på en mission.

Jag är blott en resenär.
Kroppen är min barriär,
i tillvarons illusion.
Har ett tillfälligt kontrakt
skrivet av en Högre Makt
i en sfär av perfektion.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-20 11:10



Bookmark and Share


    C Lupa
Känslig, ärlig och rak. Melodisk i sitt rim
Tack!
2021-05-27

  bibbi ahrnstedt
Mycket fint diktat och väl funnet
2021-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP