Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ger mig av.

Jag ger mig av
Ut i den bistra natten
Hela mitt liv
Har jag sökt men aldrig funnit

Svar
Förklaringar till vad jag blev
Det känns hopplöst
Så meningslöst

Försvarslös
Inför de ofrånkomliga tingen
Livrädd för död
Dödsrädd för att leva

Vet idag
Att jag bär på hjärnpest
Eller ja, bipolär kallas det
Manodepressivt äckel

Men jag andas ännu
Med förhoppningen att
Våga omfamna livet
Finna en livslust

Jag är bara människa
Med för mycket känslor
Med för många tårar
För mycket kärlek i mig

Förlåt

Ska vara bra för mig själv.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-21 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP