Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mäns våld i nära relationer, är aldrig ok. Inte nu, inte sen. Jag skäms inte för att vara man. Men skäms för de som tror sig vara det.


Vad i dig?

Vad i dig
Ger dig rätten att kränka
Ger rätten att slå
På den du säger dig älska
Vad i dig
Gör dig så liten
Så förbannat feg
Att du njuter av att plåga
Vad i dig
Ger dig rätten
Att beröva en kvinna
Att döda tilliten till män
Vem är du
Som beter dig som ett monster
Som lyfter hand på mindre
Ingen lika fysiskt stark som du..

Berätta nu:
Vem fan är du?




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-22 07:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP