Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MINNEN

Likadan var dag.
Jag kan inte fly,
från alla minnen
som belägrat sig.

De lägger beslag,
fladdrar till i revy.
Uppväcker sinnen
i djupet inom mig.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2021-05-23 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP