Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ajabaja.

Sakta
Så tyst
Stilla andetag
Syresätta livet

Liten
Så svenskt lagom
Verka
Men inte synas

Hur ensamt
Kan ensam vara?




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-26 22:35



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
ensamhet är nåt jag trivs bra med numer.
2021-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP