Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rabiat utan Mat

Lyssnar på katten och skrattar,
för vad den vill säga jag fattar.
Ilskan jag bokstavligt känner.
Nu är vi långt ifrån vänner!
Jag vet att min katt är sur
när jamandet ej går i dur.
Några timmar utan mat
gör min katt helt rabiat.
Fixar ingen väntan alls,
matskålarna överfalls!





Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-27 06:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP