Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ha lite överseende med det tekniska....


En dagssländas förbannelse

 

 

 ~

 

Varför ska hon ta emot en utsiktslös relation
lika oklok som en dagsslända i grodträsket
och sen kallas idiot för en insiktslös reaktion
 att hon lät sig bländas med bismak av beskhet?

~

 




Fri vers av Agnes
Läst 463 gånger
Publicerad 2006-07-24 16:56



Bookmark and Share


  sompio
Ilsket sprutande ord som träffar mig hårt. Jag gillar dina träffande hårda ord som formas så läckert i munnen när jag skanderar din dikt. Det är svårt att rimma utan att det märks, men det lyckas du med.
Härligt!
2006-07-27

  Albert
ojoj
2006-07-24

  Rachel Roth
en förälskelse är ju också en slags dagsslända
som så småningom dör eller övergår till
något mer långlivat väsen...

tycker du fångade något av detta
i din text....iallfall som jag läser det
2006-07-24

    ej medlem längre
Har någon kallat dig för idiot?

Isåfall är han/hon inte klok...!

;))
2006-07-24

  Björn Donobauer
så väl beskrivet.. why indeed...
2006-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes