Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mor

Du väljer inte
mor eller far
mamma eller pappa
De väljer
Dig

Uppgiften de säger
Ja
Till
Att vårda, älska
se behov och skydda
mot fara

Alltför många
mammor ( och pappor)
vet inte hur de
skall lösa denna
uppgift
ta sitt ansvar

Resultatet?
Trasiga barn
som ej vet att livet
kan vara annorlunda


Du är en spillra
av den du var
"hon som kallas mamma"
fortfarande finns
manipulationen,
skådespeleriet
dysfunktionen

bakom de dimhöljda
kognitionerna
Finns allt den onda
kvar

Min uppväxt
dansar en vals i otakt
när jag märker
att det som var
norm i vårt hemma
nu finns
till allmän beskådan.

Det smärtar

Where is the love?





Fri vers av Goddess VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-30 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP